Frits Frandsen

2005 overtog Frits Frandsen speciallægeklinikken. Den 1. juni 2011 flyttede vi "hen over Thomas B. Thriges Gade til det sagnomspundne gamle H.C. Andersens kvarter" - med nyt forbedret domicil ud til Sortebrødre Torv. Vi er nu beliggende vis a vis Radison Blu H.C. Andersen Hotel - blot 5 minutters gang fra Odenses hovedbanegård med P-pladser såvel ved Odense Banegårds Center, Radison Blu Hotellet, som Fisketorvets underjordiske P-kælder. 
Klinikken navngivet Hjerte-, Lunge og Allergiklinikken - har udvidet undersøgelses- og behandlings/serviceniveau, inkluderende bla. allergivaccination, udvidet åbningstid til kl.18 (mandag og onsdag) og med tilbud om daglig telefon/email korrespondance med specialsygeplejerske. Der er hyggelig gårdhave, som i godt vejr kan anvendes som venterum og der er mulighed for gebyrfri tilgang til WI-FI trådløst internet. 
Klinikken har fremdeles to hovedinteresser, hhv. allergi (lungemedicin) og kardiologi (hjerte-/kredsløbssygdomme). 
symptomet åndenød (dyspnoe) kan være forårsaget af både lunge- og/eller hjerte-/kredsløbsygdomme, og i klinikken er der mulighed for såvel lungemedicinsk som kardiologisk vurdering - på ét og samme sted 
Overenskomst med Sygesikringen. Registreret privat klinik (sundhedsforsikring) 

Overstræde 8, 5000 Odense C - Tlf. 6613 5033 e-mail info@hlak.dk