Vacciner


Det danske børnevaccinationsprogram

3 mdr. difteri-tetanus-kighoste-polio-Hib 1 og PCV-12

5 mdr. difteri-tetanus-kighoste-polio-Hib 2 og PCV-22

12 mdr. difteri-tetanus-kighoste-polio-Hib 3 og PCV-32

15 mdr. MFR 1

4 år MFR 2

5 år difteri-tetanus-kighoste-polio revaccination

12 år HPV

Rejsevaccinationer

Vaccinationer er en vigtig, men indimellem en bekostelig del af rejsen. Sygesikringen dækker ikke udgifter i forbindelse med rådgivning for rejsevacciner. Prisen for en vaccination i klinikken består af et konsultationsgebyr og er således uden pris for vaccinen.

Konsultationsgebyret er 300 kroner i klinikken uanset hvor mange vacciner, du får på datoen. Efterfølgende konsultation med vaccination koster 150 kroner, hvis du skal revaccineres. Du kan få refunderet 50% af vaccinationsudgifterne, hvis du er medlem af Sygesikringen “Danmark”.

Sygeplejerskerne kan rådgive dig om vaccination i forbindelse med udlandsrejser. Du kan også finde information herom på vaccination.dk

Hvis I er flere, der skal vaccineres, er prisen for de øvrige familiemedlemmer 150 kroner per person for vaccinationerne.

Som udgangspunkt har vi kun stivkrampe (difteri/tetanus) i klinikken. Rejsevacciner skal købes på recept og afhentes på apoteket og lægges på køl indtil brug. Enkelte vacciner skal bestilles hjem fra Statens Serum Institut.